Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна

...
 Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна
Коментари Харесай

ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски

 Подготвя се почвата за връщане на Борисовата страна - превзета правосъдна система и реплика на почтени избори, предизвести ген. Атанасов

Европейското развиване на България не минава през ГЕРБ. Това сподели на брифинг в Пловдив някогашният министър председател акад. Николай Денков. Той обаче не изключи опцията след изборите на 9 юни ПП-ДБ да договаря с ГЕРБ, в случай че диалозите са за осъществяване на стратегии, само че без присъединяване на Движение за права и свободи, оповестява БНР. 

" Делян Пеевски няма място на масата за договаряния. Тази смешка ще използваме: Не сглобка, те имат спойка. Ако тази спойка те съумеят да я счупят, можем да обсъждаме въобще някакви благоприятни условия за договаряния. Докато Пеевски командва освен Движение за права и свободи, а и ГЕРБ, ние нямаме какво да вършим дружно ", разяснява той.

Съпредседателят на „ Демократична България “ ген. Атанас Атанасов пък съобщи, че марионетното по думите му държавно управление на Димитър Главчев организира чистка в институциите. За образец той даде промяната на няколко регионални шефове в страната.

300 000 гласа са на пазара и са подготвени да бъдат купени. За това сигнализираха от ПП-ДБ. Решението е висока изборна интензивност, разгласи генералът. 

Подготвя се почвата за връщане на Борисовата страна - превзета правосъдна система и реплика на почтени избори, разяснява той.

Бихме траяли диалозите с ГЕРБ след изборите от там, откъдето свършиха преди да се провали ротацията, акцентира Атанас Атанасов.

" На масата слагаме нашата стратегия за промени в бранша за сигурност, в регулаторите, във всичко останало, което беше написано на плана за съглашение и в случай че получим поддръжка, несъмнено, че би трябвало да се опитаме да създадем форма за ръководство на страната “, добави той.

„ Другото значи да обслужим този модел, който сега съществува, тъй като аз доста добре виждам, че обединението ГЕРБ-ДПС се настани през служебното държавно управление в изпълнителната власт и нямат никакъв проблем да ръководят много дълго, само че това ще бъде пагубно за страната ", разяснява генералът. 

От ПП-ДБ подчертаха, че главната причина да отидем на парламентарни избори е властовата абстиненция, която е обхванала сътрудниците от ГЕРБ.  

Кандидатите за депутати в Европейски парламент мъчно ще съумеят да показват целите си за европейско развиване на фона на сканадалите у нас.

Въпреки това листата ще бъде задоволително мощна, сподели Никола Минчев. Той е убеден, че ще получат нужната поддръжка. 

Никола Минчев и Радан Кънев ще вземат участие единствено в евровота, само че не и в изборите за българско Народно заседание. 

По думите на Денков по съглашението е имало няколко детайла за полемика и единодушие на огромна част от него. Ако успеем да ги изгладим, ще можем да управляваме дружно по него, уточни той, представен от Българска телеграфна агенция. 

„ Борисов има предпочитание да направи България нещо като мека тирания вид " Орбан ", само че през днешния ден ГЕРБ се управлява от Пеевски, а той знае какво са бухалки “, добави някогашният министър председател. По думите му преговорният екип за ротацията на ГЕРБ се е отчитал с изключение на на Борисов и на Пеевски. 

Активът на " Демократи за мощна България " от цялата страна се събра през днешния ден в Пловдив с съществена тематика за идните европейски и парламентарни избори.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР